Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

lunes, 19 de noviembre de 2012

PERUÈ S'HA DE VOTAR A SI ?


El 25 de Novembre hi ha eleccions al parlament de Catalunya, i per aquest motiu, i com a "divertimento" personal, començaré un joc titulat "Perquè s'ha de votar a ..." Duran els propers dies i abans de les eleccions aniré penjat un escrit al·legant els motius que crec que hi ha per votar a tots els partits (al menys intentaré els que tenen representació parlamentaria) Evidentment això em suposarà un esforç molt gran en alguns casos, Peró... tinc ganes de jugar. 

Avui toca :

PERQUÈ S'HA DE VOTAR A SI (Solidaritat Catalana per la Independéncia ?

El panorama polític fa temps que está enquistat per castes i partits polítics que s'han professionalitzat de tal manera que prioritzen els interessos del partit per sobre dels del poble, es per aixó que l'entrada de sabia nova sempre és una bona notícia. El millor de SI, es que siguen un partit jove, també compte amb gent amb experiéncia i que, a més a més provenen de partits molt diferents.

La independencia de Catalunya, en un programa electoral, sempre havia sigut monopoli d'ERC, a excepció de les ulitimes eleccions, on neixia SI i RCat, Actualment ja no és aix´´i, SI porta 2 anys al parlament demostrant que hi ha una altra manera de fer política, i sobretot, que hi ha una altra manera de creure's que Catalunya pot ser independent d'España, i que aixó no és només un punt en el programa electoral, sino, el què dona sentit a aquesta agrupació política.

Tenen un discurs agressiu i directe, que posa en evidencia les mancances de la resta de partits polítics, han sigut pea clau desde el principi amb el seu suport a la campanya "no vull pagar", presumeixen de no tenir deutes amb entitats bancáries i de ser els únics que en poden presumir, han participat  i organitzar molts actes de reivendicació nacional i ridiculitzen a ERC si es tracata de prioritzar la independencia de Catalunya per sobre de la resta de programa electoral. 

I tenen, per sobre de tot, principis, uns principis que han fet que no s'hagin venut al primer postor quan s'ah parlat de la unitat independentista, peró que també han fet que no hagin renunciat al dialeg i a la negociació.

Resumint , si el que vols es la independéncia d'una manera rápida el que tu vols es la maxima força per a SI al parlament de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario