Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

martes, 20 de noviembre de 2012

PERQUÈ S'HA DE VOTAR A PxC?


El 25 de Novembre hi ha eleccions al parlament de Catalunya, i per aquest motiu, i com a "divertimento" personal, començaré un joc titulat "Perquè s'ha de votar a ..." Duran els propers dies i abans de les eleccions aniré penjat un escrit al·legant els motius que crec que hi ha per votar a tots els partits (al menys intentaré els que tenen representació parlamentaria) Evidentment això em suposarà un esforç molt gran en alguns casos, Peró... tinc ganes de jugar. 

Avui toca :


PERQUÈ S'HA DE VOTAR A PxC ?

A priori pot semblar un partit racista o xenòfob, inclús se l'acostuma a titllar de demagog, populista, mentider, que simplifica massa les coses... Res mes lluny de la veritat, Plataforma per Catalunya és un partit valent que s'atreveix a dir en veu alta el què molta gent pensa, i malgrat que no surt a cap enquesta de les que fan els mitjans de comunicació "oficials" no es pot menys tenir la possibilitat que puguin arribar a esgarrapar algun diputat al superar la injusta barrera del 3% dels vots.

Tenen un discurs carregat de força i de sentit comú amb el que ens expliquen que si es prioritzes a la gent de casa per sobre dels nou vinguts, les coses serien molt diferents, i no deixa de ser veritat. Fan accent en la invasió musulmana que està reben España en general i Catalunya en particular, una re-reconquesta per tornar a tenir el poder d'una península que ells creuen que se'ls hi va robar. 

I ho estan fent amb una invasió, aparentment pacífica però carregada de maldat. I els polítics actuals, amb unexcés d'accions políticament correctes, no només no la combaten si no que encara fan lleis que aconsegueixen discriminacions per als ciutadans autòctons, fent que ells pel sol fet de ser immigrants tinguin totes les subvencions i totes les facilitats per poder viure com els hi agrada, sense treballar i tinguen criatures a cabassos. 

L'únic partit que es presenta a les eleccions al parlament de Catalunya que pot fer alguna cosa en aquest sentit, es Plataforma per Catalunya i el seu lider Josep Anglada, sincer, carismàtic i valent, capaç d'encarar-se a qui sigui quan sigui i dir-li la veritat a la cara vingui d'on vingui.

Per tot això, i si estàs d'acord amb el que aquí s'exposa aquestes eleccions només tens una opció. Queda't a casa teva i no votis perquè es evident que no estàs capacitat per prendre decisions de pes, racista! 

P.D: casiiiiiiii

No hay comentarios:

Publicar un comentario