Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

viernes, 9 de noviembre de 2012

PERQUÈ S'HA DE VOTAR AL PP?


El 25 de Novembre hi ha eleccions al parlament de Catalunya, i per aquest motiu, i com a "divertimento" personal, començaré un joc titulat "Perquè s'ha de votar a ..." Duran els propers dies i abans de les eleccions aniré penjat un escrit al·legant els motius que crec que hi ha per votar a tots els partits (al menys intentaré els que tenen representació parlamentaria) Evidentment això em suposarà un esforç molt gran en alguns casos, Peró... tinc ganes de jugar. 

Avui toca :

PERQUÈ S'HA DE VOTAR Al ... PP ?

Ja ha començat la campanya electoral que culminarà el proper 25 de novembre amb les eleccions al parlament que decidiran la composició del nou govern de la Generalitat de Catalunya, si el que vols és que en aquest govern  hi hagi un partit polític fort, cohesionat, amb experiencia i molt professional, el Partit Popular de Catalunya és la teva millor opció.

Alicia Sanchez Camacho lidera un Partit Popular amb les idees clares i sense ambigüitats, el tema principal de la campanya serà la crisi i les seves solucions i com, la deriva nacionalista de CiU i d'altres partits encara més radicals en porten cap a la deriva.

En aquest sentit, la obsessio de Camacho es mostrar totes les carrtes, també les dolentes, en el cas que Catalunya conseguís la independència. Molts descriuen aquesta actitud com el discurs de la por, però , en el cas de la continuitat de Catalunya dins Europa, cada vegada hi ha mes veus que recolzen la opinió que defensa Camacho desde el primer dia, que Catalunya en quedaria fora i hauría de ser readmesa per unanimitat.

De totes les opcions que es consideren unionistes, el Partit Popular es ,sens dubte, la que té mes experiència de govern, i el tret diferencial amb grups com ciutadans (C's) és, deixan a banda que la candidata surt vestida en els cartells electorals, la solvència contrastada de la capacitat de governar del partit.

Després de diferents camíns i voltes, finalment el partit popular de catalunya, ha trobat en Alicia, la candidata necessaria per dotar al partit de personalitat propia, diferenciada del PP però a l'hora capaç de defensar una política , que no fa que Rajoy hagi d'anar-la rectificant, per això, queda molt clar que si el que vols es algú capaç de mantenir Catalunya i Espanya units, a qualsevol preu, Alicia Sanche Camacho es la teva millor opció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario