Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

domingo, 25 de noviembre de 2012

I ara què?

Mas no ha aconseguit la majoria absoluta, molta gent ha aconseguit el seu objeciu principal, que al menys les tisores, les hagi de fer anar amb un adult al costat que l'assesori, com si fos un nen petit a clase de preteconologia (feia anys que no escrivia aquesta paraula)

Junqueres i la seva ERC ja sòn segona força política al parlament de Catalunya i això pels independentistes, a priori, semblaria un motiu d'alegria, quasi ignorant  les dues ultimes legislatures que havien tingut responsabilitats similars.

El PSC s'ha fotut una nata considerable, perdent la segona força pero sense enfonsar-se a l'abisme que tothom li pronosticava, i això és absolutament incomprensible desde el meu punt de vista, ja que desde el dia que es van convocar les eleccions i fins a dia d'avui, tan el seu candidat com tot l'entorn socialista, tan d'aqui com de la resta d'espanya no han parat de fer el ridícul.

ICV-EUiA puja, no amb excés, pero puja, i aixó es bo , perque estan en contra les retallades, son sostenibles, ecologistes, no massa lletjos, parlen fluixet i no criden i el candidat es mono.

C's han aconseguit 9 diputats i semblen que hagin voltat la majoria absoluta... en fi... ja hi ha milers de persones que l'escolten, no cal que també ho faci jo.

El PP fidelitza el seu electorat i repeteix resultats.

I la sorpesa mes agradable ha estat la irrupció amb 3 diputats de les CUP quedant a molts pocs vots d'entrat a Girona i a Tarragona.

I em permeto el luxe de posar-vos el resultat d'una suma : 78418 vots independentistes sense representació, gracies a les CUP a 3 demarcacions i a Solidaritat a tot catalunya.

I la pregunta ... i ara què? aqui qui mana?

Abans que ningu pensi en ERC+CIU ... recordo que son esquerres i dretes manan en plena crisis .... ??¿?? si?

altres opcions aritmmètiques sòn :

CiU+PSC
CiU+PP
CiU+ERC
PSC+ERC+C's-PP (uis quin mal !)
PSC-ERC-PP-ICV (raro raro)
En fi que o hi ha ciu o s'han de sumar PSC ERC PP i algu més, ale algu em dona versions creibles??

Bona nit, es tard i, clar el Barça ha guanyat, el Madrid ha perdut, Alonso s'ha quedat sense mundial, alguna cosa no havia de surtir del tot perfecte, panorama divertit per als curiosos de la política.



No hay comentarios:

Publicar un comentario