Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

jueves, 22 de noviembre de 2012

PERQUÈ NO S'HA DE VOTAR A ... (2)


Perquè no s'ha de votar a :

ERC :

Perquè és un partit que ni és d'esquerres ni és independentista, els seus set anys al govern avalen, que ni es va centrar en polítiques d'esquerres, tot i que aparentment la coalició és el que pretenia ni va fer res per anar endavant amb la independència, a part de les famoses ambaixades.

Es un partit per donar suport a un altre i la cosa li anava prou bé quan no era decisiu perquè podia ampliar el seu discurs, després va créixer massa i se li va veure el llautó. Falsos i  hipòcrites, com la majoria, capaços de vendre a sa mare per un plat de llenties, ERC ara vol ser garantia de collar a CiU quan és totalment el contrari, garantia que CiU farà el que voldrà i quan voldrà i per això molt millor votar CiU.

El què volen fer és un país nou amb els polítics de sempre? No gracies.

ICV :

És un partit que fins ara eren el filial dels socialistes, i tot al que aspiraven era a una nova reedició d'un tripartit, actualment, com que aquesta opció està descartada, poden convertir-se en la segona força al parlament , en el millor dels casos, i ser el cap de l'oposició d'Artur Mas. Votar a aquesta patuleia és terriblement perillós, perquè si un escolta les polítiques que pretenen, només porten a un augment desproporcionat del deute, i en cap moment he sentit a dir, que no pensaven pagar-lo.

Són garantia d'allargar la crisis, que ens puguin obrir la porta d'Europa, per marxar-ne, de burocratitzar-ho tot d'una manera eterna, de dificultar als empresaris la seva feina de crear feina, i de llaurar el camí per marxar de Catalunya però no el d'entrada, i així segur que no podem.

C's


Per saber els motius per no votar aquest partit, només s'ha d'escoltar al seu candidat duran una estona i es posa en evidencia ell sol. Parla d'igualtat de llengües reduint a números i a percentatges la seva ensenyança ignorant-ne la situació, s'apunta a agafar el primer carro de merda que passi a prop per tal d'embrutar a qualsevol formació política rival, parla de regeneració política quan vol dir recanvi de polítics, s'emplena la boca de paraules, aparentment, molt boniques però inviables absolutament i això es ser, demagog,  oportunista, trepa i mentider.

Vols reformar Espanya i la seva relació amb Catalunya i fer una regeneració democràtica estatal i bla bla bla? presenta't a Espanya i no ens atabalis, que des d' aquí no ho pots fer.

Junts podem ? si, però per estar junts ells també haurien de voler-nos. Hipocresia 2.0

SI

El motiu principal per no votar aquesta formació, passa per una absoluta manca d'educació del seu candidat a la presidència Alfons López Tena. I això que és una formació que esgrimeix pocs arguments, però solen ser bastant certs. De vegades fa lectures esbiaixades i partidistes, però en general, fa molta por pensar què podrien fer aquesta gent si tinguessin el més mínim poder.

S'han enganxat a campanyes populistes com la del no-vull pagar, esperant treure'n un rèdit electoral, han despenjat banderes i no han signat acords que pretenen demostrar les majories independentistes (o al menys nacionalistes) al parlament. MOLT BÉ!!! Estem d'acord que un, ha de tenir uns mínims, però si un creu que aquesta gent pot arribar a algun acord, el que sigui amb algú, qui sigui, està molt equivocat. Una actitud burlesca i prepotent, ens dona bastantes pistes del que pot aconseguir aquest partit si al final, aconsegueix, contra pronostic entrar al parlament ; Res

Si, som garantia ... de res!



CUP 


A diferencia de la resta de partits, el més perillós d'aquesta formació, que ja de per sí es desmarca molt de la resta de contrincants polítics, és que són capaços de fer el que diuen. A priori un pot pensar que el seu programa electoral i el seu discurs està inflat per aconseguir vots, no ha sigut el seu estil fins ara , i m'estranyaria bastant que ara ho fos. Peró si un para atenció al seu eslògan; ho volem tot, i als punts principals de la seva campanya, en treu dues conclusions :

Primera, que si ha de ser tot o res, serà res segur, perquè cap altre formació política els ajudaria a aconseguir, ni tan sols un 10% del què proposen, ja no parlem de tot, i siguen realistes, crec que poden donar un cop d'efecte, però no tant com per aconseguir 68 diputats, per tant, es un vot absolutament inútil de cares a la propera legislatura.

I segona, si s'apliquen tots els punts del seu programa electoral sense sorpreses ni afegits a última hora, i s'apliquen de cop, i en el context actual, Catalunya, se'n va d'Espanya, però per anar-nos-en a la merda directament. És un programa de política ficció on només es para atenció a les classes populars, i que a priori no semblaria una mala cosa, però, hi ha sectors que no els aguanten les classes populars si no les empreses, les petites i les grans, en un sistema actual, executar tot el què proposen es un suïcidi com a país instantani. Que després es poguessin assentar bases per tornar a començar i que a la llarga la cosa pogués ser molt millor, ni m'ho qüestiono, de moment, però d'entrada es un tret a cada peu i un cop de culata a la nostra pròpia cara.

Ara, millor això que les mentides  de la resta, això si.

Ho voleu tot? doncs tot no pot ser, per definició.

PxC 

Dono per suposat que, a qualsevol persona que hagi arribat fins aquí, no li cal ue li expliquin coses tan evidents.



No hay comentarios:

Publicar un comentario