Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

lunes, 26 de noviembre de 2012

A veure si ho entenc

A veure si posant-ho sobre blanc ho entenc :

Mas treu 50 escons i fracassa, les CUP 3 i triomfen , C's en puja 6 i demana la dimissió de Mas o li fa una moció de censura perquè n'ha perdut 12 , nombre que ells no els poden perdre perquè desprès d'arrasar no els tenen!

Els socialistes estan contents perquè no s'han fotut la nata tan forta com es preveia (¿???¿?) ICV salta d'alegria perquè en puja 3 i queda amb 13, passa de quarta a cinquena força política, però salta igual. 

El PP treu els seus millors resultats de la història, i això evidentment es motiu d'alegria, d'acord alegria sí, motius per donar lliçons i parlar com si tinguessin majoria absoluta no, que son la quarta força, per darrera de la demacrada CiU i dels derrotats i anul·lats socialistes, i dels independentistes d'ERC que no representen a ningú.

ERC, en tot cas, són els únics que tenen motiu real per estar contents, passen de 10 a 21, doblen i passen a ser segona força, i a més a més la força més votada també porta (ara si desprès de molts anys) el referèndum al seu programa. I no han tardat gens a posar les primeres condicions, condicions, que per altre banda no m'assemblen massa exagerades, cosa que està bé.

Per tant , i ara faré gala de tots els meus estudis i de les hores que m'he passat darrera d'un bolígraf o un teclat ajuntant lletres: Senyors que us dediqueu a la política aneu a prendre pel cul un darrera l'altre, això si, si us plau, sempre si us plau. (CUP i ERC encara no us heu guanyat aquesta frase,  però estarem atents)

No hay comentarios:

Publicar un comentario