Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

lunes, 19 de noviembre de 2012

PERQUÈ S'HA DE VOTAR AL PSC


El 25 de Novembre hi ha eleccions al parlament de Catalunya, i per aquest motiu, i com a "divertimento" personal, començaré un joc titulat "Perquè s'ha de votar a ..." Duran els propers dies i abans de les eleccions aniré penjat un escrit al·legant els motius que crec que hi ha per votar a tots els partits (al menys intentaré els que tenen representació parlamentaria) Evidentment això em suposarà un esforç molt gran en alguns casos, Peró... tinc ganes de jugar. 

Avui toca :

PERQUÈ S'HA DE VOTAR Al ... PSC ?

Ja fa temps que la política està molt distant del poble i és l'hora de canviar-ho, el PSC ha fet un pas endavant en aquest sentit, la seva recent renovació, ens ha posat al capdavant de la formació en Pere Navarro, i amb poc temps ja hem vist com les coses comencen a ser diferents.

El federalisme amb lletres enormes en els seus cartells electorals, i el primers plans de les cares dels candidats, amanits conjuntament amb aquells cartells negres amb dos "NO" enormes, ja ens demostres que el PSC no posa per davant guanyar les eleccions, de fet , costa de creure ni tan sols, que al final no retiri la seva candidatura per no fer el ridícul, es per aixo que un només hi pot trobar una lectura en tot aixo, han decidit donar-li al poble el quèmes li agrada després del sexe i el futbol : humor.

El PSC s'ha erigit com el partit que pretén , i està aconseguint fer-nos la campanya electoral mes divertida i lleugera, facilitant-nos la desició als que no acabem de decidir-nos enmig de discursos tan grandiloqüents com el de mas, subversius com el de Herrerapatriòtics com els de Tena, apocalíptics com els de la Chacon, o serens com els de Junqueres. La seva figura era estrictament necessària, és pallasso en mig de tan d'equilibrista que et posa nerviós per si acaba caient de la corda fluixa, és el Polònia desprès de tot el dia de noticies sobre la crisis. 

Si no fos així, es podria parlar d'un partit perdut, sense discurs ni por al ridícul quan defensa postures tan absurdes com que "España no pot dir que no a un referèndum a Catalunya" o "Proposem canviar la constitució per fer un sistema federalista" o "jo em presento en aquestes eleccions per guanyar-les" o "citant a Tarradelles, en política es pot fer tot menys el ridícul" , Peró ja els he desemmascarat, per tant si ja no creus en una política clàssica, carregada de missatges grandiloqüents Peró inassumibles, de polítics carismàtics i forts Peró que després es mouen per interessos, de partits amb un engranatge publicitari quasi perfecte... els PSC és el teu vot perquè ha demostrat que no té ni missatges ni carisma ni publicistes creatius, això si , té i en gran dosis ¡, sentit de l'humor. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario