Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

domingo, 25 de noviembre de 2012

Pendents del cami de la independencia

Doncs au, la feina ja està feta, ja ens hem decidit i hem executat el vot (m'agrada aquesta expressió per aquestes eleccions on sembla que votis a qui votis botes a algú i algú se't rebota). Ara, com que tot el què podiem fer ja està fet, només pode seure i esperar a que se sàpiguen els resultats.

Per fer-nos mes curta l'espera i que no ens deseperem, el Real Madrid, ahir va tenir la deferència de deixar-se guanyar, i aixi una part dels catalans ja té en què pensar tot el dia, que si estarem a 11 punts, que si la ultima lliga que juguem a Espanyña la guanyarem nosaltres....

A mitja tarda, tot indica que Alonso no aconseguirà el seu tercer títol mundial i que si Vettel fa bons els pronòstics , els catalans més antiespanyñols també tindran en la F1 un motiu d'optimisme, i per acabar de arrodonir el dia, a l'hora del recompte el Barça juga el seu partit, i si els resultats , tan en un lloc com en l'altre , són els que un espera, el pastíts pot ser tan dolç que ens pugi el sucre a tots.

L'expeiencia t'ensenya que no tot surt bé sempre, per tant, de tot el que encara queda per passar, alguna cosa ens surtir``a "rana" espero doncs, que demà o el Barça encara estigui a 8 o que Alonso celebri el titol mundial perque sino .... 4 anys costaràn molt de passar,  i mes 4 anys com els que ens esperen.



No hay comentarios:

Publicar un comentario