Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

martes, 20 de noviembre de 2012

PERQUÈ NO S'HA DE VOTAR A ... (1)

Perquè no s'ha de votar a :

CONVERGÈNCIA I UNIÓ :


Perquè és un partit polític que ens està intentant enganyar amb una de les tretes mes clàssiques de la política, ens ensenya un pastanaga, aparentment mes o menys suculenta i ens fa caminar cap a on ell la porta, Son prepotents, es creuen amb la veritat absoluta i deprecien i ignoren a qui no forma part de la casta política de la seva gracia.
Perquè son la garantia absoluta de que tot, tot, tot quedarà absolutament igual i es continuaran les polítiques ridícules i absurdes que ens han portat on som i que , el que és pitjor, aplanen el camí per tornar-hi d'aquí a uns quants anys, les polítiques capitalistes i neo-liberals preveuen moviments cíclics, una de les parts d'aquests moviments , són les crisis, formen part del sistema, i tenen tendència a ser cada vegada mes juntes i es fortes. CiU es garantia d'una nova etapa com aquesta d'aquí a no molt de temps.
Perquè en mes o menys grau son un partit tacat per la corrupció p olítica, per l'abús de la violència i la repressió per un costat i de poder per l'altre i perquè s'emplenen la boca d'austeritat però no l'apliquen per a ells.
Però sobretot sobretot sobretot, no se'ls ha de votar sota cap concepte perquè no et pots fiar del que diuen, està en la seva historia passada, en el seu present i no hi ha cap dubte que estarà en el seu (i nostre) futur.


PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA :


Per començar, no es pot votar un partit que no existeix, de fet és el PSOE i es podria dir, sense que fos gaire mentida que el PSC son els pares. Sobretot, perquè aquesta frase fa referencia a la seva inexistènciaperò també perquè va ser la ultima generació que els votarà durant un bon temps, la dels meus pares.
En el seu cas representen la manera mes clàssica i casposa de fer política, i ho fan tan malament que se'ls hi veu el llautó. La seva campanya actual es un exemple claríssim i senzill de com van les coses a can socialista. 


-Eis ens quedem fora perquè ara els hi ha donat per parlar de sobirania nacional

-Fota-li FEDERALISME en majúscules, i si no cola, posa les lletres mes grosses, i si encara no cola en vermell

-Peró i si ningú coneix al candidat? fa poc que hi és i no té molt de carisma

-A veure fes zoom, mes ... mes... mes ... mes .... ARA!

-Ja està doncs la campanya ?-No home no, tota bona campanya necessita desprestigiar al rival, pinta dos cartells negres que diguin NO CIU NO PP i porta-ho a impremta. Ah i si trobes algun eufemisme millor que millor.

I al davant de tot això un home perdut, des-ubicat, coneixedor de la seva derrota abans de començar, i tot i això insisteix a fer campanya fent veure que no ho sap, i això fa que faci el ridícul espantós. I paro, no per falta de motius, si no per llàstima, no vull posar més el dit a la llaga.


PARTIT POPULAR DE CATALUNYA :


També tenen una manera d'entendre la política i les campanyes electorals molt similar a la del PSC però s'ha dereconèixer que CiU li ha fet mitja campanya electoral al posar l'eix de la seva en la sobirania nacional de Catalunya. Tot i això no s'ha d'oblidar mai qui i què és el Partit Popular (ni Catalunya ni hòsties) són l'herència deAlianza Popular i són els que ha mentit, enganyat, manipulat i frustrat a un munt de gent repetides vegades, son els que no tenen manies en fer un programa electoral basat en mentides, ja no en eufemismes si no en mentides directament, son classistes, racistes, homòfobs, masclistes, patriarcals, nacionalistes des de l'estómac, espanyols de toro i sevillana (i això no es dolent si després no vingués el següent adjectiu), intolerants, i incapaços de assimilar una cultura que sigui la seva. Son casposos, capaços d'anar de caça en mig d'un desastre monumental, responsables de 2 dels desastres ecològics mes grans de l'estat espanyol. 
I més concretament el PPC actual, el de la Camacho (que a sobre te nom de ex-seleccionador espanyol) és un partit que no té manies en espantar, i amenaçar a la gent que no pensa com ells, de tenir un discurs ple d'incongruències i de passar-se el dia separant i dividint, assustant i posant el dit a una llaga que han fet ells i després parlar d'unitat quan el que volen és hegemonia. 



Partit traïdor que no té manies en anar per darrera, i en veu baixa per aconseguir el què li doni la gana en aquell moment, marcat i brut per la corrupció moltes i moltes vegades en diferents punts , tant d'espai com de temps. I d'aquest no paro per pena, si no per no acabar fent vomitar a algú, perquè encara queda tota la gestió infame que han fet de la crisis, amb només un any de govern i amnisties fiscals, pujades d'impostos , retallades inhumanes, destrucció voluntària de llocs de treball, rescat bancari en diferents versions i temps perquè no semblés tan greu ... i encara no he parlat del gran estadista del bigoti hitlerià que posava els peus a la tauleta de la casa blanca de Bush, potser demà, potser no. 


























No hay comentarios:

Publicar un comentario