Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

lunes, 12 de noviembre de 2012

PERQUÈ S'HA DE VOTAR LES CUP


El 25 de Novembre hi ha eleccions al parlament de Catalunya, i per aquest motiu, i com a "divertimento" personal, començaré un joc titulat "Perquè s'ha de votar a ..." Duran els propers dies i abans de les eleccions aniré penjat un escrit al·legant els motius que crec que hi ha per votar a tots els partits (al menys intentaré els que tenen representació parlamentaria) Evidentment això em suposarà un esforç molt gran en alguns casos, Peró... tinc ganes de jugar. 


AVUI :  PERQUÈ S'HAN DE VOTAR LES CUP ?

Les CUP están demostran que hi ha una altra manera de fer política a part de la que tenen els partits clàssics, a més, juntament amb ciutadans i solidaritat catalana per la independencia, están demostran la necessitat de sabia nova en el mon de la política, tot i ser una candidatura que té molts anys. Ara és quan está visquen el seu millor moment, i aquesta també es una de les característiques a tenir en compte de les CUP, han picat molta pedra i no s'han cansat de fer-ho fins començar a tenir resultats.

De les coses a destacar de les CUP, hi ha principalent el seu funcionaent assambleari, ja que és l'unic partit polític que encara s'orgranitza així. Del seu programa electoral destaquen punts molt cridaners, demanen dació en pagament, que siguin els bancs els responsables d'assumir els seus errors de gestió, que es retorni els diners publics injectats a la banca, que es nacionalitzin les energies, l'aigua i d'altres sectors estratègics.

No toleren cap discriminació de cap tipus ni per raça ni per sexe, són ecologistes que volen tenir en compte el planeta, i respecte a les retallades ho tenen clar, prou retallades i a més a més que es recuperin tots els llocs de treball (en funcionariat) que s'han reduit i que es recuperin els sous que hi havia abans.

Buf casi nada! en tot cas l'aposta és alta, i d'ells s'espera que siguin el principi de la regeneració política que tan ens fa falta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario