Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

sábado, 12 de enero de 2013

Puntualitzant cosetes


PUNTUALITZANT COSETES VARIES


Declaració de sobirania

Fa poc vaig escoltar la nina inflable (anava a escriure inflamable però no m'he atrevit per por a una possible acusació d'amenaces o inclús, perquè no de terrorisme) Soraya Saenz de Santamaria parlant sobre la declaració de sobirania que han fet des de el govern CiU amb el suport de ERC. Deia que molts catalans estarien tristos i decepcionats perquè perden el temps en futileses i coses inútils enlloc de dedicar-se a prendre mesures per sortir de la crisis .

Molt bé.


D'acord...



mmmmmmmmmm (respirant per controlar el geni i no carregar-me el portàtil (que estem en crisis)

A aquesta senyora l'haurien de destituir i desinflar de manera automàtica en el mateix moment de pronunciar aquestes paraules, per dignitat personal i per poder tenir una mica de credibilitat en algun lloc.  Ciu i Esquerra, partits votats per la gent de Catalunya, s'han fet un fart d'explicar que la independència és una mesura NECESSÀRIA per sortir de la crisis, ja que Catalunya s'ha quedat sense un duro. Per tant, estan prioritzant les mesures per sortir de la crisis al fer aquesta declaració de sobirania.



Consulta i reaccions del PSOE

Ara va, i el nou i renovat PSOE amb gent tan jove com Alfredo Perez Rubalcalva diu coses tan progres com " El PSOE no acceptarà mai que Catalunya decideixi" (1) i que segons els PSOE "ni Espanya, ni el PSOE, no acceptarien mai que una part decideixi sobre quelcom que afecta tothom"

Primer detall a puntualitzar : Tothom = España , suposo, no crec que el referèndum que volem fer els catalans afecti en excés a  Ruanda, Madagascar o Polonia (el lloc, no el programa de TV)

Segon detall a puntualitzar : Això prefereixo fer-ho amb un exemple; a algú se li va passar pel cap, quan es va votar l'euro, que tot Europa decidís si la Gran Bretanya entrava a formar part de la moneda única,i que el resultat que surtis allà, tindria el mateix valor que el que sortís , per exemple a España o a França?, que no ens afecta la entrada d'una economia com aquesta als altres? Oi que es ridícul? oi que fa por només de pensar com s'ho agafarien els britànics si algú s'ho planteges seriosament? doncs, au senyors, no fem broma, que aixó va de debò.

Conclusió : Tan conscients sou que ens heu tractat com el cul que teniu por de sentir la nostre opinió sobre la relació amb vosaltres.

Si al final no serà por el què tenen..... potser vergonya ?

Anunci Envas on vas 

És un anunci irritant i enganxifós, però es divertidissim, funciona, tothom el recorda i a mi em fa partir la caixa , a mes hi ha un grup fantàstic que estava començant a descobrir, i que a falta encara de força informacio (em falta el directe) n'estic força content: The Mamzelles

I sobre la falsa publicitat de l'anunci o l'interés que se li pressuposa a l'anunci de voler aconseguir un reciclatge més economic per l'empresa que recicla (Ecoembes) i no més ecológic, es completament cert, peró una pregunta que deixo a l'aire.

Si no tenim un reciclatge public i el privetitzem... no és logic i completament normal i just que l'empresa  privada pretengui fer-lo el máxim rendible que es pugui?  Per que una empresa sigui deficitaria per defiinició, ha de ser publica (i en la meva opinió, ni així)

Envas on vas, tu no ser, jo a dormi que és tard, bona nit.

* menció especial al creador de la foto de la A.S. Camacho amb el lema de l'anunci : Encara que siguis de plàstic si no ets envas no saps on vas ... xis pun!

(1) http://www.vilaweb.cat/noticia/4073388/20130112/psoe-acceptara-mai-catalunya-decideixi.html

1 comentario:

  1. una puntualització a altes hores de la matinada..
    dóna més pistes quan parlis de la nina inflable que fins que no has posat el nom tenia confusió de qui parlaves.. candidates vàries al pp.

    bona nit

    ResponderEliminar