Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

viernes, 25 de enero de 2013

La doble moral del PP

Últimament m'ha cridat l'atenció la reacció del PP a la declaració de sobirania que s'acaba d'aprovar en el  prime ple del govern d'aquesta legislatura.

Evidentment, no soc tan innocent com per esperar-ne una resposta favorable, ni tan sols demòcrata, ja fa tems que he entès que tan el PP, com el PSOE, (com d'altres) fan servir la paraula democràcia per defensar la seva manera de pensar, exclusivament, no la de la majoria. 

El que m'ha cridat l'atenció tampoc ha sigut la hipocresia, els dos grans de la polític espanyola, ja ens hi tenen acostumats, ara ja fa masses eleccions i ja s'han oblidat massa promeses electorals pel camí com per no veure'ls a venir d'una hora lluny. 

La sorpresa ha arribat per la banda de la incoherència, un petit serrell que fins no fa gaire, la majoria de partits cultivaven, encara que la majoria de vegades, només fos a tall de discurs, sempre justificaven o explicaven les seves conductes, agafant-se a la coherència. Tot solia tenir una explicació i un perquè bastant lògics, a nivell de discurs, insisteixo, el fons sempre era fer el que els hi venia en gana en aquell moment. 

Ara, arran de la declaració de sobirania aprovada a Catalunya, acaben de trencar una de les cartes, que tantes vegades han fet servir per guanyar la mà. Resulta que el resultat següent, SI: 85   NO : 41  Abs 2  85 no es considera 2 terceres parts del parlament, i jo hi estic d'acord. Ara bé senyores (i senyors) del PP vostès van obtenir el 2011 186 escons provinents de 10.830.693 vots arreu d'Espanya. Si la vostra lectura es la que val sempre, s'hauria d'haver repartit diferent :

34.301.332 de persones, és el cens que podia votar a Espanya 9.710.775 de persones van abstenir-se que son MÉS DE DOS MILIONS MÉS que les que van votar al PSOE i UN MILIÓ per sota dels vostres vots, es a dir que vostès no arriben al 33% dels vots del poble espanyol per tant, NO TENEN MAJORIA ABSOLUTA. El que estan fent es una manipulació de les dades aberrant i estan deprecien L'abstenció només quan els hi convé, per tant, dedueixo que si no dimiteix immediatament  al·legant il·legitimitat del seu govern per no haver obtingut prou vots, accepta que el funcionament democràtic ignora les abstencions i per tant 85 +41 = 126 i os terços de 126 = 84 Per tant la majoria del parlament de Catalunya supera els dos terços del que vosaltres considera la representació política "comptable" ( que es pot contar) i amb tot això què vull dir?

Soraya Saenz de Santa Maria (i mare de deu) o dimite o rectifica o por lo menos, callese. Buenas noches y si tiene hijos, que no lo sé, tápelos usted que por las noches hace frío.

No hay comentarios:

Publicar un comentario