Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

jueves, 20 de diciembre de 2012

Com s'acaba el mon?


A punt d'entrar a 21/12/2012 i tot just ara m'entra la curiositat per començar a imaginar com s'acabarà el mon, demà, suposadament a les 12 del migdia, a mi m'agrada imaginar-ho d'alguna d'aquestes maneres:

- Com una peli de Woody Allen, de cop comença a sonar una cançó de jazz, com si fos gravada fa 15 anys, i al cel apareixen els noms de tots els actors, amb lletra blanca (el cel ha de ser negre, hauria de passar de nit) i per "alphabetical order" (us heu fixat que no fa treballar mai a ningú que tingui un cognom que vagi abans que Allen alfabèticament, aixi ell sempre surt primer als crèdits?

-Com un concert de heavy metal dels 80-90 , amb focs artificials, i himnes de heavy classic sonant a tota castanya mentre els "espectadors" anem cantant, amb els braços enlaire i fent els mítics "cuernos" i moguent el cap endavant i endarrere. I botant amb els peus enganxats a terra. El mes avançat pot tocar la guitarra aèria, si es vol.

-Com una peli d'aquelles cutres, basades en fets reals, que acostumaven a fer les tardes dels dissabtes; Amb una explicació del que els hi va passar als personatges, que  per no allargar mes la peli ho fan amb una veu en off tipus : I Chet se casó con Pegg-Sue en la capilla donde habian contraido matrimonio sus padres, i tuvieron un niño y una niña, al pequeo John, su padre nunca fue a verle jugar a beisbol, i a la pequeña Cinthya  su madre no la fue a ver actuar en la funcion de final de curso .... (us en feu la idea no?)

-Com un partit del Barça, amb una pallissa.

-Ara, el que a mi m'agradaria més, seria que es sentis una veu, tipus, ta mare quan ets petit i digués, vinga va aneu recollint que marxem, d'aquí deu minuts hem de ser al cel i a aquesta hora segur que trobem trànsit.

 Ah i l'ultim, que tanqui el llum, que gasta.

Feliç fi del mon i prospera construcció del nou.

P.D. Quina credibilitat té una civilització que es diu igual que una abella de dibuixos animats de quan tu eres petit?

P.P.D. S'accepten propostes o il·lusions



No hay comentarios:

Publicar un comentario