Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

miércoles, 23 de enero de 2013

PSC, El Musical



Es diu, que en el món dels musicals pot passar de tot, per això, m'agradaria veure'n un de titulat : P.S.C. "el musical" , sería la única manera de poder veure com aquest partit es comporta com un partit propi i no com un anexe del P.S.O.E, o de com, finalment, aconsegueixen un lider carismàtic o intel·ligent , o com a mínim que es cregui el que diu.

En aquest musical, serien demócrates, no tindrien pufos ni corrupteles, no dimitirien alcaldes, creuiren i lluitarien pel dret a l'autodeterminació dels pobles, (també dels que tenen a prop i hi poden fer alguna cosa) no parlarien del federalisme ignorant la postura contraria dels DOS partits majoritaris a la resta d'Espanya, no ignorarien la forta oposició que es trobaria qualsevol que intentés modificar la constitució per pode fer-hi entrar el dret a l'autodeterminació, els que portessin la contraria al partit, votarien en contra, no s'abstindrien, els seus components tindrien criteri propi, i valor per defensar-lo per sobre de les obligacions del partit. I finalment, com a colofó de l'espectacle i en el numero final, reconeixerien que fa temps que haurien d'haver tret la paraula Socialista del nom del seu partit, com a minim per honestedad.



I a continuació un divertimento personal que es titula : QUIN NOM PROPOSO PER QUE MANTINGUIN LES INICIALS, PERO QUE HI DIGUI LA VERITAT :

1.- Pallassos Sense Cervell
2.- Partit Sese Criteri
3.- Porucs Submisos i Covads
4.- Panolis Simiescos Carallots
5.- Podem Seguir en Carod? (enlloc d'en Navarro)
6.- Prostitucio sentimental i cerebral
7.- Partit Secessionista de Catalunya
8.- Podem seguir a la cadira (i volem)
9.-Perque som cagats
10.- Plataforma Solidaria amb els Corruptes

s'accepten propostes

No hay comentarios:

Publicar un comentario