Declaraciò d'intencions

Blog creat per poder publicar i compartir coses que no em vull quedar per mi.

jueves, 26 de septiembre de 2013

Catalunya independent dia 1

Catalunya independent dia 1 (coses que es deixa a l'article)

Aquest article es el complement d'aquest altre publicat a l'ABC

http://www.abc.es/espana/20130924/abci-cataluna-despues-independencia-201309231844.html

on s'analitza amb rigor i dades, les terribles conseqüències de la idependència de Catalunya, crec que es benèvol i s'ha deixat petits detalls que ens complicaran molt la vida al pobres catalans un cop independitzats, aqui va el meu relat alternatiu i complementari.

Em llevo de bon matí, ara segons la llei Guardiola és d'obligat compliment llevarse ben d'hora ben d'hora, a les radios oficials i a les RAC1menades pel règim sona els segadors  amb gralla, mentre la Mònica Terribes i en Jordi Basté canten la tornada a dues veus, una versiò arrenjada per Lluis Llach.

Les banderes espanyoles no s'han tret d'enlloc, els hi han cosit als costats algunes ratlles vermelles i grogues mes i les han reconvertit en senyeres (que som catalans senyors (i senyores)) Els mossos d'esquadra arresten i colpegen els guardia civils i policies nacionals que han gosat no marxar del territori català en les, mes que generoses, 12 hores que se'ls hi ha donat. Albert Rivera i la Camacho busquen exili a l'Aragò amb un perfecte LAPAO del nord.

Mentre , a la televisió pública en Flusky i companyia adoctrinen als futurs soldats catalans, jo penso.... 'esperava moltes coses, pero mai hagués dit que el primer president de la generelitat catalana fos :




(a qui proposeu per a una societat catalana independent i apocalíptica?)

No hay comentarios:

Publicar un comentario